Év végi ajándékok tőlünk, nektek!

Év végéhez közeledve szeretnénk hűséges diákjainkat meglepni néhány aprósággal. Ezért úgy döntöttünk, hogy sorsolás révén pár apró ajándékot osztunk ki diákjainknak! Íly módon is szeretnénk minden diákunknak megköszönni, hogy minket választottak felnőtt vagy diákoknak szóló óráinkon az első felemás évünk során és bízunk a jövő évi folytatásban. Nagy dilemma volt részünkről, hogy egy értékesebb ajándékot sorsoljunk ki, vagy több kisebb értékűt. Végül úgy döntöttünk, hogy ne csak egy valaki részesüljön ajándékban. 14 ajándéktárgy kisorsolását tervezzük, így több diákunkat jutalmazhatunk meg.

Ahhoz, hogy igazságos legyen a sorsolás szabályokat kellett hoznunk melyeket az alábbiakban foglaltunk össze.

A sorsolás feltételei

  1. Minden diákunk egyszer kerül be egy kalapba függetlenül az óralátogatások számától.
  2. Csak olyan diákunk vesz részt a sorsoláson aki legalább 5 alkalommal részt vett valamilyen óránkon.
  3. Csak olyan diákunk kerül bele a sorsolásba akiknek nincs tartozásuk.
  4. A nyertes diák neve nem kerül vissza, egy diák csak egyszer nyerhet.
  5. A sorsoláson személyesen is részt lehet venni aki ezt jelzi számunkra.
  6. A sorsolás során először egy nevet húzunk ki, majd a nyereményt.
  7. Aki a sorsoláson nem szeretne részt venni kérjük május 20.-ig számunkra jelezze.
  8. Az át nem vett ajándékokat két héttel később a sorsolást követően újra kisorsoljuk a maradék diákok között.

Nyeremények

A nyeremények kiválasztása szintén nem volt egyszerű feladat. Szerettünk volna valami olyat kitalálni ami passzol az elveinkhez, stílusunkhoz és nem a monitor, tv elé köti a diákokat. Tehát elvetettünk minden olyasmit ami telefon, tablet, vagy számítógépes játék kategória.  Olyat kellett találnunk ami lányok és fiúk számára is “menő” lehet, így jutottunk el, ahhoz, amihez nem értünk, de nagyon szeretjük, a zene!

Első díjkategóriánk 3 db fejhallgató, egy itthon kevésbé ismert dán gyártótól, ami minőségi anyagok révén garantálja az audiophile belépő kategóriát, a minőségi zenei élményt. Hogy miért erre esett a választásunk? Zene mellett jól lehet tanulni. A minőségi zenehallgatás komoly segítség lehet a szürke hétköznapokon, vagy a szünetben, bármilyen hangulatban is vagy. A sorsoláson fekete és fehér színben is elérhető lesz, sorrend alapján lehet választani a színből.

Második díjkategóriában kisorsolunk 3 db JBL GO 2 hangszórót, amely tökéletes partner lehet a nyári strandok és kirándulások során. Házibulira sajnos nem alkalmas de egy kerékpározás, piknikezés vagy egy gyalogtúra során jó utitárs lehet. A szobádban sem viszi őrületbe a szüleidet így nyugodtan hallgathatod kedvenceidet késő este is.

A minőségi zene a jó hangminőséggel kezdődik. Kezdő hifisek azonnal megtapasztalják, hogy a letöltött zene közel sem képvisel olyan minőséget, mint az eredeti hivatalos formátum.

Informatikusként szellemi terméket gyártunk így a tiszta szoftver és az eredeti hanganyagok mellett foglalunk állást. Tisztelve az előadók munkásságát és így szeretnénk diákjainknak is példát mutatni. 5 szerencsés diákunk csatlakozhat a Scriptantia Deezer családjához, így legálisan és reklámmentesen élvezheti egy évig a szinte korlátlan hazai és külföldi zenei alkotásokat.

Végül de nem utolsó sorban gazdára talál egy laptop táska is, hogy legyen miben hordozd gépedet. Továbbá a nyeremények között lesz 2 db power bank. Melyek szintén jó utitársak lehetnek a hosszú nyári túrákon, kirándulásaidon így biztosan nem merül le a telefonod.

About Author