Tanfolyamok felnőtteknek

Informatikai képzéseink során törekszünk a nyílt és őszinte kommunikációra. Mi nem ígérünk milliós fizetéssel kecsegtető állásokat, mi nem ígérjük, hogy álamaid szakmáját munkáját kapod meg képzéseink után.

A tanfolyamok során felkészítünk és megadjuk mindazt, amivel komoly önszorgalommal és kitartással a szakma csúcsára érhetsz, de azt is elmondjuk ha rossz úton jársz és esetleg másik terület lenne számodra a nyerő.

Célunk a tanfolyamok során, hogy mindenki igényeihez igazodjunk, ha ahhoz az kell, hogy egyéni órában vegyél részt akkor azt az utat fogjuk választani. Elveink szerint nincs értelme 2-3 napos intenziv csoportos tréningeknek, mert ezeknek azon felül hogy drágák gyakorlati hasznuk csekély. Mi az időben és a gyakorlásban hiszünk.

A tanfolyamok mindegyike egy független szervezet által lebonyolított vizsgával zárul legyen ez az Oracle, Microsoft vagy akár a W3Schools.

Valamely neves cég tanusítványainak megszerzése az előképzettség, a ráfordítható idő és a szint függvényében szerintünk 3 és 12 hónap között változik, hiszen nem a papír a cél hanem hogy a tudást alkalmazni is tudd!

Informatikai csomagjaink

Irodai alkalmazások kezdőtől a haladóig

Office csomagok

Az irodai munka elengedhetetlen kellékei az irodai szoftverek ezek használatába illetve mélyebb ismereteibe engedünk betekinténst tanfolyamjainkon.

Web és asztali alkalmazások fejlesztése

Developer tanfolyamok

A fejlesztői tanfolyamok révéen elsajátíthatod az önálló tanuláshoz szükséges ismereteket. A kis csoportos vagy egyéni képzéseink anyaga egymásra épülő rugalmas illeszkedve az igényeidhez.

Üzleti elemző - BI - képzések

Data Analysis

Egyre nagyobb az igény a nagy mennyiségű adatok megfelelő kezelése és értelmezése iránt. Ez irányú képzéseink során betekintést engedünk az adatelemzők világába kezdő és haladó szinten.