Oktatás máshogy, mint a suliban

Iskolánk megalapításának célja az volt, hogy a gyerekek a mai kor elvárásainak megfelelő gondolkodásmódot elsajátíthassák. Az informatika és a mai digitális eszközök használata az oktatásban a ötvözi a szórakozást és a tanulást nem csak a kicsik esetén hanem a nagy érettségire készülő diákoknál is.

Ebbe a világba engedünk betekintést, hogy felnyissunk egy ajtót, amelyben a diákjaink felfedezhetik az alkotás örömét.

Oktatás másképpen

Iskola

Scriptantia egy hely, egy iskola, ahol mások a szabályok, mint amiket megszokhattál. Fő szempontunk, hogy ne ugyanazt az élményt nyújtsuk, mint amit minden nap délelőtt az iskolapadban átélsz. Nálunk nincsenek nagy csoportok, mert fontosnak érezzük, hogy a diákokkal egyénileg differenciáltan tudjunk foglalkozni ez 5 főnél nagyobb közösségben nem vagy nagyon nehezen lehetséges.

Nyelv

A nyelv és annak ismerete tesz igazán sikeressé minket egy adott teületen. Ha valaki jó szeretne lenni egy tantárgyból vagy egy adott szakmában az adott terület nyelvét jól kell ismerje, akkor tudja Önmagát igazán kifejezni. Egy programnyelv ismerete, vagy a matematikai jelölések elsajátítása szükséges de a profivá vláshoz nem elégséges, amivel mi többet nyújtunk az az, hogy megtanítunk az adott nyelven gondolkodni, legyen szó programozásról vagy matematikáról.

Alkotás

Ha már túl vagy a nehezés éns beszéled a matematika, informatika nyelveit, felfedezheted, hogy mindez bár az iskolai tanórákon ré unalmasnak tűnnek, egyáltalán nem az. Képzeld el, hogy életre kel előtted egy egyenlet vagy geometriai alakzat. Mindezt úgy, hogy közben szórakozásnak és kikapcsolódásnak éled meg. Nem hiszed, gyere és próbáld ki!

Játék

A játék folyamatos része kell legyen az életünknek így az oktatásban betöltött szerepe vitathatatlan, ezért igyekszünk a lehető legtöbb módon becsempészni óráinkba.

TANFOLYAMOK KICSIKNEK és NAGYOKNAK

Informatika és reál tantárgyak oktatása - másképp mint a suliban

Robotika, Programozás oktatása (PythonUnity vagy Microsoft technológiákkal) Weboldalak készítése, korrepetálássokon át az Adatbányászatig  találsz nálunk órákat amihez csak kedved van.

Nyílván mindenhez mi sem értünk de 20-25 év programozói és közgazdasági tapasztalattal úgy gondoljuk, hogy ha van egy ötleted, vagy szeretnél valamit kipróbálni mi segítünk benne akár úgy, hogy megkeressük a számodra legjobb oktatót vagy iskolát.

Nézz körül nálunk!