Napközis robotika tábor Sopronban

Robotok programozása

Idén ismét napközis robotika tábort szervezünk a 8-12 éves korosztály számára!

Ki ne szeretne egy robotot otthonra, aki elvégez helyettünk bizonyos feladatokat. De mik is ezek a robotok, tényleg olyanok ahogyan azt a filmekben láthatjuk?

Napközis robotika táborainkban betekintést engedünk a legkisebbeknek a blokkprogramozás rejtelmeibe robotok segítségével. Életkornak megfelelően több típus és méretben elérhető robotjaink segítségével megtanulhatod, hogyan irányíts, készíts egy működő programot, amely reagál a környezetére.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek megismerjék a logikus analitikus gondolkodást, precizitást azaz a mérnöki munka elengedhetetlen kellékeit, ezzel egy lépéssel közelebb kerülhetünk célunkhoz, hogy a reál tárgyakat közelebb hozzuk a gyerekekhez.

robotika

Miről szól a robotika tábor?

Akik részt vettek az elmúlt években táborainkban azok már tudják, hogy a jó teljesítmény mögött aktív tevékenység áll, nem célunk és nem is szeretnénk, hogy a gyerekek egész héten napi 8-10 órát a képernyő előtt üljenek. A programozás, illetve a számítógépekkel való foglalkozás, délelőtt ebéd előtt történik. Délutánonként pedig időjárás és az adott heti lehetőségektől függően igyekszünk változatos szabadtéri programokat biztosítani a gyerekeknek.

 • Programozás

  Délelőttönként programozás a korosztálynak megfelelően kialakított Scratch felületen. A gyerekek igényeinek és egyedi ötleteinek megfelelően igyekszünk alkalmazkodni és olyan programozási feladatokat kitalálni, amikhez kedvük van, így saját ötleteiket is megvalósíthatják. Párban, egyénileg de akár az egész csoport együtt is tud dolgozni.

  A megszerzett tudást robotokon próbáljuk ki, hogyan hozzon egy gép döntéseket a különböző érzékelők, szenzorok segítségével.

 • Crafting

  Hogy ki tudjuk próbálni az alkotásainkat szükség lesz a gyerekek kézügyességére is. A robotokat összecsavarozni, átalakítani, illetve a terepasztalt, a területet ahol ki tudjuk próbálni őket magunk készítjük el vagy alakítjuk át.

  Amennyiben saját robotot vásárolnál, így azt a táborban megépítheted és megtanítjuk használni.

 • Étkezés

  A hét során a gyerekeket napi ebéd mellett apróságokkal látjuk el:

  Ebéd valamelyik közeli étterem menüs rendszere által biztosított ez a mindenkori hét és a jelentkezőktől függően kerül kialakításra. Bármilyen ismert ételallergiát kérjük előre jelezzék és amennyiben lehet figyelembe tudjuk venni.

  Fontosnak tartjuk, hogy a szellemi tevékenység mellett a diákok egészségesen is étkezzenek, így nassolnivalónak zöldségekkel és gyümölcsökkel egészítjük ki a megszokott rágcsálnivalókat, hátha a tábor végére megszeretik azokat.

 • Szabadtéri programok

  A szabadtéri programok minden esetben az adott heti tábor előtt kerülnek kialakításra, az aktuális táborozókhoz igazítva. Délutáni foci, kirándulás, kisvonatozás vagy akár szalonnasütés a jelentkezések után kerülnek véglegesítésre.

A robotika tábor díja

Annak érdekében, hogy robotika táborainkban a gyerekek jól érezzék magukat és hasznukra is váljon a heti táborokba maximum 7-8 főt tudunk fogadni. Így minden gyerek számára biztosítottak az eszközök és a megfelelő figyelem oktatóink részéről. A táborok indításának feltétele minimum 4 fő, melyet a tábor indulásának hete előtt 1 héttel vizsgálunk.

A fogalás az elérhetőségeinken, vagy az alábbi űrlap segítségével lehetséges. A jelentkezés a visszaigazolást követően az 50% előleg befizetésével válik véglegessé. A tábor férőhelyeinek feltöltése jelenkezési sorrendben történik!

 • Normál ár - 38.000 Ft / fő / hét

  A tábor díja, étkezéssel 5 napra hétfőtől péntekig 8:00 és 17 óra között.

 • Kedvezményes ár - 35.000 Ft / fő / hét

  A tábor díja, étkezéssel 5 napra hétfőtől péntekig 8:00 és 17 óra között.

  Az ár vonatkozik azon jelentkezőkre akik testvérrel érkeznek.

About Author

Related posts