Tanfolyamok

Az elmúlt évek során jelentősen bővítettük tevékenységünket és a kezdeti programozó szakkör mára kinőtte magát. Igazodva az elvárásokhoz és az igényekhez igyekeztünk a gyerekeket mint fő fókuszcsoportot megtartani és nekik a legjobb szolgáltatásokat nyújtani. Figyelembe véve eddigi tapasztalatainkat érdemben 3-4 főnél több létszámú csoporttal nehezen és nem is szeretnénk foglalkozni. Célunk a magas minőség és ez úgy érhető el ha maximálisan a diákjainkra koncentrálunk minden egyéb másodlagos.

Az informatikai alapok és haladó szakkörök változásra ösztönöztek bennünket, látva, hogy sok esetben szakköreinkre a gyerekeket a szülők a jó tanulás jutalmaként iratják be.

A gyerekek az alapvető informatikai ismeretekkel ismerkedhetnek meg játékosan robotok segítségével vagy a Scratch felülete által kínált játék révén észrevétlenűl írhatják első programjaikat.

Csoportjainkban egyszerre maximum 4 fővel tudunk foglalkozni hiszen kiemelten fontosnak érezzük, hogy bár az alapvető cél a játékos, hasznos időtöltés azért mégis szemmel látható fejlődést érjünk el minden esetben. A kis létszámú csoportok esetében a differenciált oktatást is hatékonyabban tudjuk megvalósítani.

Informatikai szakköreink gyerekeknek és további információ a képre kattintva érhető el.

Az informatikai alapok és haladó szakkörök változásra ösztönöztek bennünket, látva, hogy sok esetben szakköreinkre a gyerekeket a szülők a jó tanulás jutalmaként iratják be. Ennek okán és a sok érdeklődés révén jutottunk oda, hogy egy nagyobb irodában a természettudományos tantárgyakból korrepetálást vállalunk.

Látva, hogy manapság az iskolák természettudományos oktatói hiánnyal küzdenek, ezáltal pedig a diákoknak is gondot okoz a maximális felkészülés segítséget szeretnénk nyújtani elsősorban matematika, informatika, fizika és más természettudományos tárgyakból. Legyen szó felvételiről, közép vagy emelt szintű érettségiről, versenyekről vagy “csak” jobb eredmény eléréséről az iskolában.

Módszereinkre jellemző, hogy ezen a területen is igyekszünk az egyénre szabni a segítséget, a diákhoz választunk oktatót aki a legjobban passzol személyiségben és tudásban a legjobb eredmények elérése érdekében. Magánintézményként nem köt minket a tankönyvválasztás így a teljes elérhető tankönyvekkel dolgozhatunk ami sok esetben megkönnyíti munkánkat.

Tapasztaltál már olyat, hogy az oktatód hétköznap megkérdezi, hogy ment a dolgozat vagy dolgozat előtt küld pár emlékeztető példát? Nálunk megtapasztalhatod, hiszen közös célunk, hogy jó jegyeket szerezz!

Informatika felnőtteknek

Legújabb igények és visszajelzések alapján az egyetemi oktatásban is elkel a segítség. Ezen a területen elsősorban informatika területén tudunk segíteni úgy, hogy mi nem ígérjük, hogy bárki informatikus lehet. A tőlünk megszokott őszinte kommunikációval és nyitottsággal igyekszünk minden diákhoz hozzáállni, de nem rejtjük véka alá, hogy az informatikus szakma az jó pár éves kemény munka és gyakorlás révén sajátítható el, nem pedig 2-5 napos tanfolyamokkal.

Azonban az általunk tanfolyamok során nem köt minket sem idő sem pedig keret így a célul azt tűzzük ki, hogy olyan ismereteket adjunk át melyeket a gakorlatban is használni lehet. Több mint 20 év informatikai és közgazdasági tapasztalattal mi elsősorban a piaci igényeket kiszlgáló gyakorlati tudást részesítjük előnyben.

Képzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy azok után valamelyik ismert nagy vállalat Microsoft, Oracle minősítése 2-12 hónap alatt megszerezhető legyen, amely a munkaerőpiacon jelentős előnyt biztosít a pályaválasztás és állaskeresés során.

Jelentkezés Jelentkezés

Listaáraink a tanfolyamokkal, szakkörökkel kapcsolatban megtalálhatók a következő linken: Áraink