Miért indítunk e-sport klubot?

Egy támogató közösséget szeretnénk létrehozni, ahol mindenkiből kihozhatjuk a legjobbat. Kitartás, küzdőszellem és kooperáció,  hogy csak párat említsek azok közül a készségek közül, amelyeket fejleszteni kívánunk. A gyerekek alapból sok időt töltenek mostanság videojátékokkal, szerintünk strukturált keretek között egy közösségben, felügyelet alatt ez a tevékenység akár nagyon hasznos is lehet.

Az e-sport edzéseken tanított képességek alapját a John Wooden amerikai kosárlabda edző által megalkotott siker piramisa adja. Ezen felül matematikai és stratégiai koncepciókat is tanítunk, mint például algoritmizálás vagy játékelmélet . De a videojátékozás fejleszti a térlátást, a figyelmet, a színérzékelést és látást is. Természetesen az adott videojátékhoz specifikus képességeken is dolgozni fogunk  és ugyanazt a magas színvonalú oktatást fogjuk nyújtani mint bármelyik másik óránkon.

Az órákon az Age of Empires II, Rocket League és a League of Legends játékokkal fogunk foglalkozni. A klubba 14 éves kortól mindenkit szívesen látunk. Augusztusban tervezünk tartani egy eseményt, ahol a jelentkezők megmutathatják képességeiket, az érdeklődőknek pedig tájékoztatást tartunk. Most az első szezonunkban a már említett képességekkel rendelkező ütőképes csapat létrehozása a célunk. Továbbá versenyeket és bajnokságokat akarunk nyerni. 😀

Jelentkezés

Melyik játékkal szeretnél játszani?
Selected Value: 1
1 és 5 között értékeld a játékos készségedet!

About Author

Related posts