Újraindítás 2.0

újraindítás

Személyes korrepetálásaink Újraindulnak!

Újraindulunk ebben a tanévben már másodjára!

Egy hónapnyi lezárást követően korrepetálásaink, tanfolyamjaink az online térből visszaköltözhetnek tantermeinkbe. Hétfőtől április 12.-étől újra fogadhatunk személyesen diákokat korrepetálásainkon tehettséggondozó foglalkozásainkon, így szeretettel várunk újra mindenkit a szokott időben és helyszínen. A termeink megfelelnek az előírásoknak és méretükből adódóan az általunk preferált oktatási céloknak is. Korrepetálásainkon eddig és ezután sem lesznek többen mint 3 fő.

Bár az iskolából nincs sok hátra, az év végi hajrában még lehet javítani illetve az érettségi feladatokban is szivesen segítünk ha még maradtak hiányos területek. A kialakult helyzetre való tekintettel a közös céljaink és diákjaink sikere érdekében egyéni órákra is van lehetőség illetve órarendünket megfelelő keretek között igyekszünk átalakítani annak megfelelően, hogy maximálisan fel tudj készülni a közelgő dolgozatokra és vizsgákra. Részletekért keress minket a szokott csatornákon.

Online óráink a személyes találkozók mellett az eddigi hetekhez megszokott módon folytatódnak.

Meglévő diákjaink mellé szeretettel várunk mindenkit aki javítani szeretne informatika, matematika vagy fizika tantárgyakból esetleg informatika tanfolyamokat szeretne kezdeni.

További információk képzéseinkről.

About Author

Related posts